GRAPE VITAL® XXL Power Caps (90DB)

6,500Ft

GRAPE VITAL® XXL Power Caps a legerősebb hatóanyagban gazdag kapszula, sportolók és kemény fizikumú, vagy fizikailag megterhelt emberek immunerősítésére. Legerősebb hatóanyagú kapszula, ezért főleg ajánlatos sportolók és fizikailag megterhelt emberek immunerősítésére. C-vitaminban gazdag.

Cikkszám: 100016 Kategória:

Leírás

GRAPE VITAL® XXL Power Caps (90DB)

GRAPE VITAL® XXL Power Caps (90DB) legerősebb hatóanyagban gazdag kapszula, ezért főleg ajánlatos sportolók és kemény fizikumú, vagy fizikailag megterhelt emberek immunerősítésére.

Kizárólagosan csak természetes anyagokat tartalmaz,nem számít doppingszernek, ezért bárki szedheti előítéletek nélkül.

Gomba, vírus és baktériumölő hatása klinikailag igazolt. Kialakulóban lévő vírusos, bakteriális és gombás fertőzések
megelőzésére és kezelésére. C-vitaminban gazdag, ezért elősegíti a gyorsabb felépülést!

 Ajánlatos napi két-három kapszula bevétele bármely időszakban. Szintén ajánlott idős legyengült, beteg szervezetek gyors felépítésére és maximális karbantartására!

Nem tartalmaz tartósítószert.

Adagolás: Nincs korhoz kötve az alkalmazás. Általában 20 kg testsúlyra 1 kapszulát ajánlunk, mely az egész napi
szükségletet fedezi. Naponta 2-3 adagra is osztható.

Kiszerelési egység : 90 db/doboz

A grapefruitmag kivonat olyan erős vegyületeket tartalmaz, amelyek több mint 60 féle baktériumot és gombát elpusztíthatnak. Kémcsőben végzett tanulmányok kimutatták, hogy akár olyan hatékony is lehet a hatása, mint a gyakran  használt, népszerű gombaellenes és antibakteriális gyógyszerek, például a nisztatin. A GMK megsemmisíti a baktériumokat azzal, hogy lebontja a külső membránt – mindössze 15 perc alatt. Megöli az gombás sejteket az apoptózis kiváltásával, ami a gombasejtek önpusztulását okozza.

Érdemes azt pontosítani, hogy ezek a kísérletek, amire rengeteg tanulmány hivatkozik a grapefruit kivonatok mindenhatóságával kapcsolatban laboratóriumi körülmények között folytak. A koncentrált és célzott teszt mindig sikeresebb behatási idő és teljesítményi mutató alapján, mint a vásárlónál ténylegesen végbemenő folyamatok.