GRAPE VITAL® Influenza Fertőtlenítő Csomag 4

11,500Ft

Kiemelten az őszi és tavaszi időszakra összeállított gazdaságos influenza megelőző csomag! Az immunrendszer ellenállóbbá tételére és a közvetlen környezetünk fertőtlenítésére használható a teljes család védelmében.

 

Tartalma: 
Cikkszám: 100204 Kategóriák: , Címke:

Leírás

GRAPE VITAL® Influenza Fertőtlenítő Csomag 4

Kiemelten az őszi és tavaszi időszakra összeállított influenza megelőző csomag gazdaságos kiszerelésben – ez a GRAPE VITAL® Influenza Fertőtlenítő Csomag 4!
Az immunrendszer ellenállóbbá tételére és a közvetlen környezetünk fertőtlenítésére használható a teljes család védelmében.

Ezért egyetlen az eredeti!
Dr. Csabai Zsolt 1986-ban fejlesztette ki és szabadalmaztatta az első kizárólag természetes eredetű grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkban az 1990-es évek közepétől kaphatóak a termékei. Azóta több mint 80 darab utánzat jelent meg a piacon, amiknek semmi köze nincs az eredeti, Dr. Csabai-féle grapefruitmag kivonathoz. Sőt, rákkeltő kémiai fertőtlenítő vegyületeket tartalmaznak. A természetes sajtolás a mai napig egyedi a világon.
A grapefruit gyümölcs magjából sajtolt kivonat sejtregeneráló hatású, az emberi szervezet számára értékes antioxidáns forrás. Vírus-, baktérium- és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő hatású. Klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei által igazolt termék.

 

Az Influenza Fertőtlenítő Csomag 4 tartalma:
 

A GRAPE VITAL® Influenza Fertőtlenítő Csomag 4 az influenzaszezon hatékony kivédésének segítésére lett összeállítva. A Grapefruitmag kivonat kiváló immunerősítő és sejt megerősítő hatású készítmény. Szedésével a szervezet ellenállóbbá válik a vírusos, bakteriális és gombás fertőzésekkel szemben is. Az Universal Spray felületfertőtlenítésre széleskörűen felhasználható. Emellett akár mosáshoz is adagolható textil fertőtlenítőként. Az Universal Utántöltő segítségével gazdaságosan és hosszú ideig használhatja sokoldalúan fertőtlenítőszerként az Universal Sprayt. A Kéz és Seb fertőtlenítő Spray kiszereléséből ideális utazáshoz. A használata nem szárítja és irritálja a legérzékenyebb gyermek bőrt sem, azonban hatékonyan elbánik a megtelepedett mikroorganizmusokkal.