GRAPE VITAL® Influenza Fertőtlenítő Csomag 3

15,000Ft

Kiemelten az őszi és tavaszi időszakra összeállított gazdaságos influenza megelőző csomag! Főként családoknak ajánljuk, ahol gyermekek egymást fertőzhetik meg. Óvodák, bölcsődék és minden olyan intézmény részére is hasznos, ahol gyermekek csoportosan tartózkodnak hosszú időn keresztül.

 

Tartalma: 
Cikkszám: 100203 Kategória:

GRAPE VITAL® Influenza Fertőtlenítő Csomag 3

Kiemelten az őszi és tavaszi időszakra összeállított influenza megelőző csomag gazdaságos kiszerelésben - ez a GRAPE VITAL® Influenza Fertőtlenítő Csomag 3!
Főként családoknak ajánljuk, ahol gyermekek egymást fertőzhetik meg. Óvodák, bölcsődék és minden olyan intézmény részére is hasznos, ahol gyermekek csoportosan tartózkodnak hosszú időn keresztül.

Ezért egyetlen az eredeti!
Dr. Csabai Zsolt 1986-ban fejlesztette ki és szabadalmaztatta az első kizárólag természetes eredetű grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkban az 1990-es évek közepétől kaphatóak a termékei. Azóta több mint 80 darab utánzat jelent meg a piacon, amiknek semmi köze nincs az eredeti, Dr. Csabai-féle grapefruitmag kivonathoz. Sőt, rákkeltő kémiai fertőtlenítő vegyületeket tartalmaznak. A természetes sajtolás a mai napig egyedi a világon.
A grapefruit gyümölcs magjából sajtolt kivonat sejtregeneráló hatású, az emberi szervezet számára értékes antioxidáns forrás. Vírus-, baktérium- és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő hatású. Klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei által igazolt termék.

 

Az Influenza Fertőtlenítő Csomag 3 tartalma: 

A GRAPE VITAL® Influenza Fertőtlenítő Csomag 3 kifejezetten kisgyermekes családok és intézmények számára lett összeállítva. A Gyerekjáték és Kellék Spray leöblítés nélkül használható bármilyen felületen, minimális behatási idővel. A fertőtlenített játékot a kisgyermek mérgezés veszélye nélkül használhatja újra - akár a szájába is veheti. Az Universal Spray felületfertőtlenítésre széleskörűen felhasználható. Emellett akár mosáshoz is adagolható textil fertőtlenítőként. A Kéz és Seb fertőtlenítő Spray kiszereléséből ideális utazáshoz. A használata nem szárítja és irritálja a legérzékenyebb gyermek bőrt sem, azonban hatékonyan elbánik a megtelepedett mikroorganizmusokkal.