GRAPE VITAL® Influenza – Fertőtlenítő Csomag 02

12,500Ft

GRAPE VITAL® Influenza – Fertőtlenítő Csomag 02 természetes anyagkból álló, grapefruit magkivonat, vírus és gombaölő, hatású táplálék kiegészítő készítmény!Kiemelten az ősz-tavaszi időszakra összeállított gazdaságos Influenza csomag! Családoknak ajánljuk, ahol gyermekek egymást fertőzhetik meg. DE óvodák, bölcsődék, vagy ahol csoportokban előfordulnak is ajánlatos!

Műtétek utáni szedésével, a sejtek gyorsabban regenerálódnak, és az immunrendszer hamarabb megerősödik!

Ajánlatos fogorvosi beavatkozások, pl. gyökérkezelés és szájsebészeti műtétek utáni fertőtlenítő öblögetésre! Nőgyógyászati hüvelyi panaszok, gombás fertőzések gyors megszüntetésére!

Cikkszám: 100202 Kategória:

Leírás

GRAPE VITAL® Influenza – Fertőtlenítő Csomag 02

Kiemelten az ősz-tavaszi időszakra összeállított gazdaságos Fertőtlenítő csomag! Családoknak ajánljuk, ahol gyermekek egymást fertőzhetik meg, de óvodák, bölcsődék, vagy ahol csoportokban előfordulnak is ajánlatos!

Dr. Csabai Zsolt Phd 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkba Dr. Csabai a terméket az 1990-es évek közepén hozta be, akkoriban mint egyetlen kivonatot a piacra. Azóta több mint 80 különböző utánzat jelent meg az európai és a magyar piacon, melyeknek semmi köze nincs a grapefruitmag kivonathoz és rákkeltő kémiai fertőtlenítő vegyületeket tartalmaznak. A természetes sajtolás a mai napig egyedi a világon.Ezért is az egyetlen, eredeti!

Bővebb infó, lásd BactoEx termékeknél.

Használja ki az Influenza csomag kedvezményes árát!

Influenza 02-es csomag tartalma:
  • 1 x Grapefruitmag kivonat – GRAPE VITAL® – 30 ML,
  • 1 x GRAPE VITAL® BIO Power Kids – Eper,
  • 1 x BACTOEX® BIO Fertőtlenítő-Gyerekjáték & Kellék SPRAY,
  • 1 x BACTOEX® BIO-TRAVEL Kéz&SebFertőtlenítő SPRAY (25ml)

Mint a neve is mutatja, ez egy teljesen természetes anyagokat tartalmazó, a grapefruit magjából sajtolt kivonat, amely sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény! Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják!

Minden napi életünkben, egyre többet találkozunk, a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai! Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat! Pl. kezdődő stádiumban lévő daganatok,  Influenza A vírus, szalmonella fertőzés, körömgomba, kandida, gombás elváltozások a bőrön, bakteriális bélfertőzések stb..

Műtétek utáni szedésével, a sejtek gyorsabban regenerálódnak, és az immunrendszer hamarabb megerősödik!

Ajánlatos fogorvosi beavatkozások, pl. gyökérkezelés és szájsebészeti műtétek utáni fertőtlenítő öblögetésre! Nőgyógyászati hüvelyi panaszok, gombás fertőzések gyors megszüntetésére!

Influenza – Fertőtlenítő Csomag 02 Használata nincs korhoz kötve, kisgyermekek és idős emberek egyaránt szedhetik. Minden gyógyszer mellet szedhető, kivéve az antibiotikumot! Háziasszonyok otthon, sterilizálásra is használhatják pl. mosáskor 40°C-on, selymeknél a megfelelő helyre 1-2 cseppet. Megfázás, meghűlés esetén, határozottan és gyorsan enyhíti a panaszokat! Idős beteg emberek immunrendszerének megerősítésére és regenerálására is ajánljuk ezt a sokszínű és sokrétű fantasztikus szert! Mert legfontosabb az egészségünk, és a legtöbbet a természetes eredetű anyagokkal tehetünk a megőrzése érdekében!