GRAPE VITAL® Influenza – Fertőtlenítő Csomag 01

8,500Ft

GRAPE VITAL® Influenza – Fertőtlenítő Csomag 01 – Grapecsepp.Használata nincs korhoz kötve, kisgyermekek és idős emberek egyaránt szedhetik.

Kiemelten az ősz-tavaszi időszakra összeállított gazdaságos Influenza csomag!

Családoknak ajánljuk, ahol gyermekek egymást fertőzhetik meg,

DE óvodák, bölcsődék, vagy ahol csoportokban előfordulnak is ajánlatos!

Cikkszám: 100201 Kategória:

Leírás

GRAPE VITAL® Influenza – Fertőtlenítő Csomag 01

Kiemelten az ősz-tavaszi időszakra összeállított gazdaságos Influenza csomag! Családoknak ajánljuk, ahol gyermekek egymást fertőzhetik meg, de óvodák, bölcsődék, vagy ahol csoportokban előfordulnak is ajánlatos! 

Dr. Csabai Zsolt Phd 1986-ban fejlesztette és szabadalmaztatta az első természetes grapefruitmag kivonatot a világon. Hazánkba Dr. Csabai a terméket az 1990-es évek közepén hozta be, akkoriban mint egyetlen kivonatot a piacra. Azóta több mint 80 különböző utánzat jelent meg az európai és a magyar piacon, melyeknek semmi köze nincs a grapefruitmag kivonathoz és rákkeltő kémiai fertőtlenítő vegyületeket tartalmaznak. A természetes sajtolás a mai napig egyedi a világon.Ezért is az egyetlen, eredeti!

Bővebb infó, lásd BactoEx termékeknél.

Használja ki az Influenza csomag kedvezményes árát!

Influenza 01-es csomag tartalma:
  • 1 x Grapefruitmag kivonat – GRAPE VITAL® – 30 ML,
  • 1 x BACTOEX® BIO Fertőtlenítő-Universal SPRAY,
  • 1 x BACTOEX® BIO-TRAVEL Kéz&SebFertőtlenítő SPRAY (25ml)

Mint a neve is mutatja, ez egy teljesen természetes anyagokat tartalmazó, a grapefruit magjából sajtolt kivonat, amely sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény! Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják!

Minden napi életünkben, egyre többet találkozunk, a vírusok, baktériumok és gombák okozta fertőzésekkel, amelyek egyre több súlyos betegség kialakulásának alapvető forrásai! Ezek megelőzésében, és ha már megtörtént a baj, a műtétek utáni sejtregenerálódásban, segít ez a nagyszerű kivonat! Pl. kezdődő stádiumban lévő daganatok,  Influenza A vírus, szalmonella fertőzés, körömgomba, kandida, gombás elváltozások a bőrön, bakteriális bélfertőzések stb..

Műtétek utáni szedésével, a sejtek gyorsabban regenerálódnak, és az immunrendszer hamarabb megerősödik!

Ajánlatos fogorvosi beavatkozások, pl. gyökérkezelés és szájsebészeti műtétek utáni fertőtlenítő öblögetésre! Nőgyógyászati hüvelyi panaszok, gombás fertőzések gyors megszüntetésére!

Használata nincs korhoz kötve, kisgyermekek és idős emberek egyaránt szedhetik. Minden gyógyszer mellet szedhető, kivéve az antibiotikumot! Háziasszonyok otthon, sterilizálásra is használhatják pl. mosáskor 40°C-on, selymeknél a megfelelő helyre 1-2 cseppet. Megfázás, meghűlés esetén, határozottan és gyorsan enyhíti a panaszokat! Idős beteg emberek immunrendszerének megerősítésére és regenerálására is ajánljuk ezt a sokszínű és sokrétű fantasztikus szert! Mert legfontosabb az egészségünk, és a legtöbbet a természetes eredetű anyagokkal tehetünk a megőrzése érdekében!