BACTOEX® BIO – TRAVEL Kéz & SebFertőtlenítő UTÁNTÖLTŐ

4,000Ft

Kiváló és megbízható utazáskor, vagy a nap bármely szakaszában, amikor nincs lehetőség a kéz mosására, pl. kórház látogatás, tömegközlekedés vagy akár a mosdó elhagyása után. Alkalmazható zuhanytálca, WC ülőke, konyhapultok, asztalok, stb. fertőtlenítésére is. Horzsolások és nyílt sebek fertőtlenítésére, sebekbe ragadt gézek és kötszerek oldására is alkalmas, továbbá gyulladás csökkentő hatása és a seb gyorsabb gyógyulása érdekében is kiváló. Horzsolások és nyílt sebek fertőtlenítésére. Gyulladás csökkentő. Természetes növényi anyagokból készült.

Cikkszám: 100501 Kategória:

Leírás

BACTOEX® BIO – TRAVEL Kéz & Sebfertőtlenítő UTÁNTÖLTŐ

Biofertőtlenítő – Grape Vital®  Grapefruitmag kivonat koncentrátumból

Kiváló és megbízható utazáskor. A nap bármely szakaszában, amikor nincs lehetőség a kéz mosására, pl. kórház látogatás.

Tömegközlekedés vagy akár a mosdó elhagyása után. Alkalmazható zuhanytálca, WC ülőke, konyhapultok, asztalok, stb. fertőtlenítésére is.

Horzsolások és nyílt sebek fertőtlenítésére, sebekbe ragadt gézek és kötszerek oldására is alkalmas. Továbbá gyulladás csökkentő hatása és a seb gyorsabb gyógyulása érdekében is kiváló.

BACTOEX® BIO – TRAVEL Kéz & Sebfertőtlenítő nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása! Gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonat koncentrátumból, gombák, baktériumok, spórák, vírusok és egysejtű paraziták ellen. Kis formája megengedi, hogy minden női retikülben egy fix helyet kapjon. A műanyag csomagolás garantálja, hogy akkor se törjön el, ha leejtenénk. Keresse az utántöltő 1 literes kiszerelést, ami praktikus és környezetkímélő.

BactoEx® Travel Kéz- és sebfertőtlenítő és általános felületfertőtlenítő oldat alkalmas felületek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, vírusos, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.

Garantált védelmet nyújt többek között Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, Antrax (lépfene), Influenza A, B, C, HPV stb. ellen.

Összetevők: Grape Vital® grapefruitmag kivonat koncentrátum, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.

Antibakteriális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid.

Alkalmazási terület: Bármilyen, akár lemosható felület fertőtlenítésére alkalmazható.

Típus: Folyékony koncentrátum.

Felhasználói kör: Lakossági és ipari felhasználás.

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A készítményt hígítatlanul a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1 perc után kifejti hatását, viszont a sporicid hatását 10 perc behatás után éri el és gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszer szag keletkezne.

BactoEx® Trével Kéz- és sebfertőtlenítő oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.

Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, nem okoz gondot, ha az oldat élelmiszerrel érintkezik.

BactoEx® Travel Kéz- és sebfertőtlenítő teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektrumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer.

Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos.

Elsősegélynyújtás: Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.

Hulladékkezelés: A csomagolóanyag a kommunális hulladék közé kerülhet.

Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítménybiológiailag lebomlik. A termék megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti csomagolásban, jól elzárva, hűvös helyen, közvetlen napsugárzástól, hőhatástól (fény hatására sötétedik, ez a minőséget nem befolyásolja), fagytól védve a gyártástól számított 5 évig eltartható.

Kiszerelési egység: 1000ml

OTH engedély szám: JKF/2671-1/2015