BACTOEX® BIO Fertőtlenítő-Fogászati Ultrahang

6,000Ft

Garantált védelmet nyújt többek között a sport és wellness részlegekben előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.eszköz és felületfertőtlenítő. Orvosi rendelőben,kozmetikában és fodrászatban ajánlatos, sport és wellness részlegben is garantált védelem, sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.

Cikkszám: 100570 Kategória:

Leírás

BACTOEX® BIO Fertőtlenítő-Fogászati Ultrahang

BACTOEX® BIO Fertőtlenítő-Fogászati Ultrahang Biofertőtlenítő – Grape Vital®  Grapefruitmag kivonat koncentrátumból

BactoEx® Fogászati Ultrahang oldat alkalmas az ultrahang folyadékának a fertőtlenítésében, az abban elhelyezett tisztítandó tárgyak fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat. A fertőtlenítőt szintén ajánlatos orvosi rendelőkben, műkörmösöknek és kozmetikusoknak, fodrászoknak stb. egyaránt alkalmazni eszközeik és felületeik fertőtlenítésére!

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása.

Garantált védelmet nyújt többek között a sport és wellness részlegekben előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.

Összetevők: Grape Vital® grapefruitmag kivonat, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.

Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid.

Típus: Folyékony koncentrátum.

Felhasználói kör: Lakossági és ipari felhasználás.

A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.

Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, nem okoz gondot, ha az oldat sebes felületekkel érintkezik.

A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer.

Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos.

Elsősegélynyújtás: Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.

Hulladékkezelés: A vízzel kiöblített csomagolóanyag a kommunális hulladék közé kerülhet.

Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítménybiológiailag lebomlik. A termék megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti csomagolásban, jól lezárva, hűvös helyen, közvetlen napsugárzástól, hőhatástól, fagytól védve a gyártástól számított 5 évig eltartható.

OTH engedély szám: JKF/2671-1/2015