BACTOEX® BIO Fertőtlenítő-Fogászati Pulpa

8,000Ft

BactoEx® Pulpa a Grape Vital Garantált védelmet nyújt többek között a sport és wellness részlegekben előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.Fogászati fertőtlenítő. Szájüreg fertőtlenítő, Gyulladás csökkentő, Gyors és hatékony ecsetelő.

Cikkszám: 100580 Kategória:

Leírás

BACTOEX® BIO Fertőtlenítő-Fogászati Pulpa

BACTOEX® BIO Fertőtlenítő-Fogászati Pulpa Biofertőtlenítő – Grape Vital®  Grapefruitmag kivonat koncentrátumból

BactoEx® Fogászati Pulpa a szájüreg minden részének fertőtlenítésére alkalmas, mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes. Gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen. Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása.

Alkalmazási spektrum: BactoEx® Pulpa: A fog gyökérkezelése után a pulpába juttatva fertőtleníti a gyökeret és a kezelt felületet. Nagy előnye, hogy akár az első gyökérkezelést követően, a gyökér lefertőtlenítése után a gyökércsatornát le lehet zárni, nem keletkeznek gázok, teljes mértékben felszívódik! Gyulladáscsökkentő hatása segíti a beavatkozott terület mihamarabbi, gyors gyógyulását.

Foghúzás esetén a sérült szöveteket fertőtleníti és összehúzza azt, így megszünteti a vérzést. Gennyes fogíny vagy –fogtasak kialakulásánál elegendő a BactoEx® Pulpa folyadékot hígítva 1:50 egy injekciós tűvel a tasakot kimosni, így a gyulladás és a tasak véglegesen megszűnik.

BactoEx® Pulpa alkalmazható afták, herpes simplex vírus kezelésére is. A terméket alkalmazhatjuk napi 4-6 alkalommal a beteg felület beecsetelésére.

BactoEx® Pulpa a Grape Vital Garantált védelmet nyújt többek között a sport és wellness részlegekben előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.