BACTOEX® Bio Ecsetelő Köröm&Bőr (15ml)

4,500Ft

A BACTOEX® Bio Ecsetelő Köröm&Bőr felületfertőtlenítő Megvédi a bőr- és körömgomba fertőzéstől, szemölcsöktől, herpesztől. Sebfertőtlenítésre is alkalmas, pattanások ecsetelésére, vagy akár nyílt sebre is. Gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló is.Az  Ecsetelő Köröm&Bőr felületfertőtlenítő oldat alkalmas a test felületeinek időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, felületekre.

Cikkszám: 100030 Kategória:

Leírás

BACTOEX® Bio Ecsetelő Köröm&Bőr (15ml)

Bio Ecsetelő Köröm&Bőr (15ml)  Biofertőtlenítő – Grape Vital® Grapefruitmag kivonatból 

A wellness részlegek, párás és meleg helységeiben, a láb- és körömgomba és esetleges kórokozók biztonságos eltávolítására és megelőzésére kifejlesztett, kizárólag biológiai anyagokból készült, a bőrre semleges hatással rendelkező fertőtlenítő. Megvédi a bőr- és körömgomba fertőzéstől, szemölcsöktől, herpesztől. Sebfertőtlenítésre is alkalmas, pattanások ecsetelésére, vagy akár nyílt sebre is. Gyulladáscsökkentő és sejtregeneráló is.

Használata:

A BACTOEX® Bio Ecsetelő Köröm&Bőr felületfertőtlenítő oldat alkalmas a test felületeinek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat. Körömgomba esetén ecsetelje be napi 3 alkalommal, este, tisztálkodás után, lefekvés előtt a beteg területet. Ekcémák, pattanásos, pszoriázisos felületeket ajánlatos naponta többször beecsetelni.

A BACTOEX® Bio Ecsetelő Köröm&Bőr Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!Gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonat koncentrátumból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

Összetevők: 80%-os Grape Vital® grapefruitmag kivonat koncentrátum, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.

Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid.

Alkalmazási terület: bőr- és körömgomba, pszoriázis, ekcéma, pattanás, herpesz, szúnyogcsípés, kiütés és további bőr és köröm megfertőzése esetén alkalmazható.

Típus: Folyékony koncentrátum.

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A készítményt hígítatlanul, a fertőtlenítendő felületre ecseteljük, napi több alkalommal, de minimum 2-3 órás szünetekkel úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1 perc után kifejti hatását, sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszer szag keletkezne.

BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.

Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, tehát nem okoz gondot, ha az oldat sebes felületekkel érintkezik.

BACTOEX® Bio Ecsetelő Köröm&Bőr teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektrumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer.

Elsősegélynyújtás: Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.

Hulladékkezelés: A csomagolóanyag a kommunális hulladék közé kerülhet.

Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítménybiológiailag lebomlik. A termék megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti csomagolásban, jól elzárva, hűvös helyen, közvetlen napsugárzástól, hőhatástól, fagytól védve a gyártástól számított 5 évig eltartható.

OTH engedély szám: JKF/2671-1/2015