grapefruitmag olaj

Grapefruit-mag olaj

Teljesen természetes

Valóban a grapefruit magjából készül, nem tartalmaz mesterséges körülmények között kikevert, szintetikus anyagot.

A grapefruitmag kivonat jótékony hatásáról számtalan írást olvashatunk az interneten , nem csak alternatív gyógyászattal foglalkozó oldalakon. A cikkek egy része túlmagasztalja, mintegy csodaszer státuszba emelve. Az tény, hogy kifejezetten egészséges a szervezetünkre nézve, és számos pozitív hatása van. Hatékony tisztítószerként is alkalmazható. A célunk, hogy tiszta képet adjunk arról, mire érdemes használni a grapefruitmagot és hol vannak a korlátai. 

A grapefruitmag kivonat a grapefruit magjának pépjéből jönnek létre és tartalmazzák mindazokat az antioxidánsokat, bioflavonidokat és vitaminokat. Jótékonyan támogatja az emésztésünket, belső kiválasztó rendszerünket és az immunrendszerünket is sokkal ellenállóbbá teszi. Biocid hatóanyagai kifejezetten hatékony fertőtlenítőszerré teszik, mely felületfertőtlenítőszerként és tisztítószerként is utánozhatatlanná teszi. A grapefruitmag kivonatok fellelhetőek csepp, olaj és kapszula formájában is.

Miért pont a grapefruitmag olajat válasszam más készítménnyel szemben?

Azért, mert ez az a grapefruitmag kivonat, mely a legkoncentráltabban és a legtermészetesebben tartalmazza azokat a vitaminokat és antioxidánsokat, melyek hatóanyagaként funkcionálnak. Az olaj magát a grapefruitmag eszenciát tartalmazza bármiféle hozzáadott adalékanyag nélkül. Ettől az olaj sokkal természetesebben hat és megbízhatóbb, mint egyéb magas koncentrációjú készítmények. Könnyen oldódik, és ennek köszönhetően számos felhasználási területtel rendelkezik. 

🍊 Párologtató és párásító berendezések

5 csepp grapefruitmag olaj feloldása vízben kifejezetten jól használható párologtatókban. A grapefruitmag olaj kellemes illata és eszenciális hatóanyagai a levegőben feloldódva légzéssegítő és fertőtlenítő hatással bírnak.

🍊 Légutak kezelése és fertőtlenítése

3 csepp olajat vízben oldva közvetlenül kenjünk az orrnyílásunk elé, ami a belégzésnél segít inhalálni a fontos hatóanyagkoncentrátumokat. Kifejezetten jótékony hatást gyakorol a légutak tisztántartására és az orrdugulás megszüntetésére.

🍊 Fogkefe tisztántartása

Mindennap fogat mosunk, ideális esetben minden étkezés után, de legalább két alkalommal. A fogkefe számtalan olyan baktérium megtelepülésére alkalmas, ami a környezetünkben él. Pár csepp vízben oldott grapefruit mag olaj segíthet a fogkefénk megtisztításában, hiszen hatóanyagának erős anti-bakteriális koncentrátuma segít leszámolni a fogkefe felületén, vagy szálai között megtelepedett baktériumokkal.

🍊 Babaholmik tisztántartása

Azoknál a családoknál, akiknél újszülött él a háztartásban bizony hétköznapi félelem a szülők részéről, hogy a gyermek egyszer olyan tárgyat vesz a szájába, ami kórokozókban gazdag, esetleg valami fertőző vírust, vagy baktériumot tartalmaz. Mivel próbáljuk védeni gyermekeink egészségét természetesen nagyon figyelünk arra, hogy milyen dolgokkal is érintkezhet, ám elkerülhetetlen, hogy sokszor a kedvenc takaróját, plüssállatát, vagy bármilyen műanyag játékát a szájába vegye, miután végig húzta a koszos folyosón. Ha pár percig áztatjuk a kedvenc használati tárgyait, játékait, esetleg ruháit, vagy ágyneműjét grapefruitmag olajos oldatban, nagyban csökkentjük a fertőzés kockázatát.

🍊 Felület fertőtlenítés

Otthonunkban sűrűn használunk univerzális tisztítószereket, melyek fungicid, virucid és különböző anti-bakteriális hatóanyag koncentrátumokat tartalmaznak. Ezek bár kiválóak a felületfertőtlenítésre, sokszor nem tudjuk milyen egészségre ártalmas anyagokat tartalmaznak. Egy nagyobb dózisú grapefruitmag olaj cseppet feloldva a takarítást egy univerzális, természetes oldattal végezhetjük el, ami hatékonyan számol le a makacs szennyeződésekkel is, és biztosak lehetünk abban, hogy nem tartalmaz egészségkárosító anyagokat.