grapefruitmag kapszula

Grapefruit-mag kapszula

Teljesen természetes

Valóban a grapefruit magjából készül, nem tartalmaz mesterséges körülmények között kikevert, szintetikus anyagot.

A grapefruitmag összetevői egyebek között dúsak antioxidánsokban, méregtelenítő, baktericid, fungicid és virucid anyagokban. Jótékony hatást gyakorolnak az emberi szervezetre és kifejezetten jól funkcionálnak tisztítószerekként is. Az egyik leghatásosabb, univerzális és természetes tisztítószer a grapefruitmagból préselt olaj, ami vízben oldva számtalan területen használható és a legerősebb grapefruitmag kivonat alapú készítmény. Nagy koncentrációja kapszula formátumban kiváló táplálékkiegészítő vagy alternatív orvosság.

A grapefruitmag kivonatok belsőleg is alkalmazhatóak, amit a legegyszerűbben kapszula formájában tehetünk meg. Szervezeten belül fejti ki megelőző, kimondottan elhárító hatását gyulladások, gombás fertőzések és egyéb vírusos megbetegedések esetén.

Az alternatív gyógyászat megszállottjai sokszor még túl is dimenzionálják a grapefruitmag készítmények hatékonyságát. Az viszont vitathatatlan, hogy valóban hatásosak és pozitív hatást gyakorolnak az emberi testre. Köszönhető ez annak, hogy a kapszulák esetében például roppant magas a hatóanyag koncentrátum. A legnagyobb dózisban a kapszulák tartalmaznak grapefruitmagot. Ezek a kapszulák sokszor akár 30 cseppnyi grapefruitmag olajnak megfelelő hatóanyagot is magukban foglalnak és hihetetlen jól oldódnak a szervezetben.

A grapefruitmag kapszulák hozzájárulnak a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához és kiválóan alkalmazható kialakuló félben lévő vírusos, bakteriális vagy gombás fertőzések megelőzésére. Magának a grapefruitmagnak nagyon magas polifenol és C-vitamin tartalma van, mely koncentráltan található meg a kapszulákban, így téve azokat az egyik leghatékonyabb grapefruitmag kivonat alapú készítménnyé.

Sokan kételkednek a grapefruitmag kapszulák hitelességében, mondván nem biztos, hogy a hatóanyag koncentrátum olyan nagy ívű változást, esetleges gyógyulást válthat ki, mint egyes antibiotikumok vagy hagyományos gyógyszeripari készítmények. Van, aki placebónak bélyegzi. A készítményeket laboratóriumi körülmények között tesztelték, így a hatóanyag valóban jelen van a szerben. Magyarországon az egyik legfontosabb és legminőségibb forgalmazó a Grape Vital, mely több, mint harminc éve van jelen a piacon és töretlen sikereket ér el.

A kapszulák olyan univerzális készítmények, melyek sokféle betegségre gyakorolnak hatást egyszerre, valamint sokrétű felhasználásukból adódóan felhasználhatóak gyulladáscsökkentésre, fertőtlenítésre és élénkítésre egyaránt. Azt viszont érdemes hozzátenni, hogy a vezető orvosszakértők véleménye szerint ezek a kapszulák főleg a hagyományos orvosságok mellett fejtik ki leginkább hatásukat. Megelőzésre szintén tökéletes a grapefruitmag kapszuka. Nem okoz semmilyen egésszégkárosító mellékhatást. Olyan magas koncentrációban tartalmazzák a hatóanyagot, hogy elegendő naponta csupán egy alkalommal bevenni egyetlen kapszulát ahhoz, hogy szervezetünk hosszan tartó, egészséges működését fenntarthassuk.

Mire érdemes kifejezetten szedni a grapefruitmag kapszulát?

🍊 Vércukor szint helyreállítására

Egyedülálló módon csökkenti, ezzel beállítva a szervezet egészséges vércukor szintjét. Abban az esetben, ha az inzulin használata még nem indokolt, enyhébb cukorbetegség esetén vagy tartósan magas vércukorszint esetén a készítmény kiválóan használható.

🍊 Koleszterinszint csökkentő

A koleszterinszint csökkentésére is kiválóan használható. Nem helyettesítheti a háziorvosunk által felírt kóros állapotot kezelő koleszterinszint csökkentő készítményeket, de kiválóan használható koleszterinszint ingadozás ellen.

🍊 Immunerősítő

Betegségek megelőzésében hihetetlenül hatékony a grapefruitmag kapszula. Az egész immunrendszert erősíti és ez sokkal ellenállóbbá teszi a testet betegségekkel szemben. 

🍊 Védi a bélrendszert gombás fertőzések ellen

A leggyakrabban candida ellen használják, de sok IBS-ben (irritábilis bél szindrómában) szenvedő beteg is egyre inkább felfedezi magának a grapefruitmag kapszulát. Mivel természetes gyógymódot biztosít és a kapszulából feloldódó hatóanyag koncentrált, remek gombaölő hatással bír a bélben.

🍊 A legjobb természetes antidepresszáns

Antidepresszánsként is meglehetősen magas sikerfokkal használható, ráadásul nem lesznek káros mellékhatásai, mint ahogyan az jelen van egyéb gyógyszeripari készítmények esetében.