dr. csabai grapefruitmag kivonatáról vélemények

Dr. Csabai grapefruit-mag kivonatáról vélemények

Teljesen természetes

Valóban a grapefruit magjából készül, nem tartalmaz mesterséges körülmények között kikevert, szintetikus anyagot.

A grapefruitmag kivonat nagy népszerűségnek örvend és sok helyről be tudjuk szerezni. Azonban nagyon meg kell néznünk, honnan szerezzük be, hiszen sajnos nem minden gyártó és forgalmazó figyel a megfelelő tisztaságra.

A Dr. Csabai-féle grapefruitmag kivonat az egyik legrégebbi a magyar és az európai piacon is. A 90-es évek elejétől hazánkban kapható a kivonat, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Ez az egyetlen termék az európai piacon, ami a legtisztább eljárással készül természetes sajtolással. A szabadon beszerezhető grapefruitmag kivonat táplálékkiegészítőként szedhető.

🍊 Erős antioxidáns hatása van

Testünk működése egy törékeny folyamat eredménye, ami, ha megbomlik, betegségek üthetik fel fejüket. Ilyen például a szabadgyökök elszaporodása a szervezetben. Ez számos kóros állapothoz vezet, szív-érrendszeri betegségekhez és daganatos elváltozásokhoz is. A Dr. Csabai grapfruitmag kivonat megvédi a sejteket a szabadgyökök károsító hatásától. Ezen felül lassítja az öregedés jeleit is.

🍊 Antidepresszáns hatása

A grapefruitmag kivonat kevésbé ismert hatás az antidepresszáns. A Citral-Aldehyd, Pininen, Limonen, Linalool Alcohol és etherikus olajok olyan összetevők, amiket a tudomány mind antidepressánként ismer. Stimulálja a közti agyat, javítja a vérellátás a területen. Javító hatással van a kedélyre, érzékszerveinkre és növeli az életkedvet.

🍊 Immunerősítő, támogatja a hormonháztartás egyensúlyát

Elősegíti az oxigénellátást szervezetünkben. Segíti a tejsav felhalmozódásának lebontását az izmokban, és szervezetünkben, ezzel segítve például az izomláz leküzdését. Támogatja belsőszerveink működését, főleg a máj és vese méregtelenítő működését, segíti a koleszterinszint csökkentését. Rendszeres szedése támogatja az immunrendszert.

🍊 Csökkenti az allergiás hajlamokat

A szervezet ételekkel, pollenekkel, adalékanyagokkal való találkozásra érzékenyen reagál. Allergiás tünetek lépnek fel – duzzanat, kipirosodás, viszketés, szemkönnyezés, rosszabb esetben a gége duzzanata, légzési nehézségek. A grapefruitmag enyhíti a tüneteket és rendszeres szedése mellett erősíti az immunrendszer ellenálló képességét az allergiás rohamok ellen. 

Túl jól hangzik?

Valódi vevők, valódi véleményei is alátámasztják, hogy a piacon kapható egyik legjobb táplálékkiegészítő a grapefruitmag kivonat.

Régóta kínoz az allergia, sajnos sok kellemetlenséget okozott Nekem évről évre. Elhatároztam, hogy egy természetes módot keresek az tüneteim enyhítésére, mivel a gyógyszerek nagyon elnyomnak. A Dr. Csabai-féle grapefruitmag kivonatot azelőtt kezdetm szedni, hogy a tünetek megjelentek volna. Pár hét után csak enyhe orrfolyás jelentkezett, de később az is elmúlt. Teljesen jól érzem magam. Hálás vagyok, hogy kipróbáltam!

Sajnos a kisfiam születése után már úgy jöttünk haza, hogy a szája tiszta szájpenész volt. Nagyon megijedtem, azt sem tudtam, mihez kezdjek. Felírták Nekünk a Boraxot, azonban sok rosszat olvastam róla a neten. Először valami természeteset akartam kipróbálni, így vettem gyorsan egy üveg Dr. Csabai grapefruitmag kivonatot. Ezzel dörzsöltem át a kis száját. Gyorsan elmúltak a foltok. A cumiját is ezzel fertőtlenítettem.

Én candidára kezdtem el szedni, vettem róla egy könyvet és abban olvastam, hogy mennyi mindenre jó. Sokat segített a problémámon, a tüneteim egy héten belül megszűntek.