dr. csabai grapefruitmag csepp

Dr. Csabai grapefruit-mag csepp

Teljesen természetes

Valóban a grapefruit magjából készül, nem tartalmaz mesterséges körülmények között kikevert, szintetikus anyagot.

Dr. Csabai grapefruitmag csepp néven a Grape Vital termékkínálat fut Magyarországon. Ha a grapefruit kivonat jótékony hatásaival tisztában vagyunk, érdemes a legrégebbi magyar márkával is megismerkedni a piacon. 

A grapefruitmag koncentrátumok táplálékkiegészítőkként és természetes gyógyító hatású készítményekként használhatóak, valamint kiemelkedő baktericid, virucid és fungicid fertőtlenítő hatásuk miatt felülettisztító és fertőtlenítőszerekként is használhatóak. Kétségtelenül multifunkcionális lehet bármelyik család életében.

A grapefruitmag kivonat jót tesz az emésztésnek, meggátolja a gyomorfekély és egyéb gyomor körüli gyulladások kialakulását. Fekély esetén kiválóan gyógyítja az egyébként nehezen gyógyuló, vérrel kevésbé ellátott felületet. Ezen kívül a grapefruit mag jól funkcionál szívvédőként, érrendszeri rendellenességek és vérkeringési zavarok csökkentésére, remek antioxidáns.

A magyar piac, főleg az alternatív orvoslás tekintetében csepp formájában használja legnagyobb eredményességgel. A kulcs ebben az esetben az, hogy ne csak grapefruitmag kivonatot tartalmazó terméket válasszunk, hanem koncentrátum formájában keressük. A Dr. Csabai grapefruitmag csepp megfelel ennek a kritériumnak, így talán már szinte azonnal érthető hogyan élt hosszú éveket át töretlenül a magyar piacon. 25 év szakmai tapasztalata és vevői visszajelzés alapján alakították ki olyanra, ahogyan most ismerjük. 

A koncentrátumot sajtolásos eljárással vonják ki a grapefruitmagokból. Ez azért fontos, mert a feldolgozás során nem kerül semmiféle idegen anyag vagy extra adalékanyag a kivonatba. A Csabai grapefruitmag cseppek nevüket dr. Csabai Zsolttól kölcsönözték, aki a Dr. Csabai Pharma Kft. ügyvezetőjeként több, mint harminc évvel ezelőtt kezdte gyártani grapefruitmag kivonat alapú készítményeit, aminek a leghatékonyabb képviselője a grapefruitmag csepp.

🍊 Megelőz és tisztít

A felhasználásnak két fő területe az alternatív orvosságként (vízben oldott cseppek változó aránya) történő fogyasztása, a másik pedig az univerzális tisztítószerként való használata, nem csak otthoni, akár ipari körülmények között is, ha fontos a természetes eredet. 

A Dr. Csabai grapefruitmag csepp használható köhögés és torok problémák kezelésére. Az oldatot gargarizálásra is alkalmas, sok más ilyen szerrel ellentétben kritikus esetben le is nyelhető mellékhatások nélkül. A jótékony hatása torokgyulladás, torokfájás vagy köhögés esetén enyhülést hoz.

Magas glicerintartalmának köszönhetően a Grape Vital termékei, ezen belül is a grapefruitmag csepp remekül használható rekedtség ellen, hiszen rugalmassá teszi a hangszálakat és tisztítja a torkot. Emellett a légzés tisztítására is alkalmas. Jól tisztítja az orrjáratokat és a melléküregeket is. Hatásos orrdugulás ellen. Arra azonban oda kell figyelni, hogy hígítás nélkül ne használjuk a szert.

A babaápolásban szintén hatásos a természetes eredetű cseppek használata. A babák mindent a szájukba vesznek és ebben az igen érzékeny korban nagyon könnyen kapnak például szájpenészt a legnagyobb óvatosság mellett is. A baba környezetének fertőtlenítése tehát nagyon fontos. A fertőtlenítés történhet a Dr. Csabai grapefruitmag cseppek használatával is. Vízben történő feloldás után a gyermek játékai, ruhái és gyakorlatilag minden holmija, mely a szájában landolhat újra használható egy rövid áztatás után. Semmiféle egészségre káros, mellékhatásokat okozó anyagot nem tartalmaz.